GODMH Malaysian Community

FOR BEGINNER TO PRO.. We help our community.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 [Serius hot] Saya nak share satu laporan bisnes yang HOT pada anda...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jiji



Posts : 25
Join date : 2013-01-07

PostSubject: [Serius hot] Saya nak share satu laporan bisnes yang HOT pada anda...   Thu Jan 17, 2013 12:06 pm

Assalamualaikum & Salam Sejahtera ...


Agak lama saya tidak berkongsi sesuatu dengan anda.Maaflah ye sebab saya tengah fokus kepada beberapa projek.Dalam internet marketing FOKUS adalah satu perkara yang sangat penting dalam melakukan sesuatu kerja.


Namun jika ada masa terluang,saya tetap akan kongsikan sesuatu yang bagus kepada anda.Pada kali ii saya ingin kongsikan kepada anda satu bisnes yang cukup hot kepada anda dan yang sentiasa mempunyai demand yang cukup tinggi di Malaysia malahan seluruh dunia.


Terbukti telah ramai yang menjana pendapatan yang cukup lumayan dengan niche ini malah menjadi jutawan hanya dengan menjual produk ini.Jika sebelum ini bidang ini hanya
dimarketkan secara offline kebanyakkannya,tapi kini dengan ledakan teknologi maklumat..semuanya hanya di hujung jari.


Baiklah,pada kali ini kami ingin kongsikan laporan percuma berikut kepada anda :

---> http://www.kakikedai.com/hop.php?ref=Hasmah


Mana tau ada diantara anda ingin menjadikannnya sebagai bisnes sampingan bagi tujuan side income atau terus
jadikannya sebagai bisnes utama anda.


Langkah-langkah mendapatkannya :

1. Pergi Ke Laman Web Berikut ---> http://www.kakikedai.com/hop.php?ref=Hasmah

2. Masukkan Nama & Email.Klik Button HANTARKAN INFO

3. Periksa Akaun Email Anda & Sahkan Email

3. Kemudian Sebuah Lagi Email Dengan Link Download Akan Dihantar

Selesai... Itu Sahaja :-)
[center]
affraid


Last edited by Jiji on Sun Jan 20, 2013 1:58 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Jiji



Posts : 25
Join date : 2013-01-07

PostSubject: Re: [Serius hot] Saya nak share satu laporan bisnes yang HOT pada anda...   Thu Jan 17, 2013 11:12 pm

Fara kerja makan gaji tapi ada niat nak jana duit tambahan. Tapi terjumpa pulak cara nak buat duit pencen. Kerja sekarang takde pencen pun. Tapi ada peluang baik ni Fara pun ambil la. Nak tahu apa peluang tersebut jom tengok..free jer
>>http://www.kakikedai.com/hop.php?ref=Hasmah

bounce bounce bounce


Last edited by Jiji on Sun Jan 20, 2013 1:59 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Jiji



Posts : 25
Join date : 2013-01-07

PostSubject: Hadiah Bernilai RMXXX Istimewa buat ANDA!!!   Fri Jan 18, 2013 6:04 am

Salam Ceria

Baiklah tanpa membuang masa lagi..

Amaran !!! ketika anda buka email ini
anda ada masa kurang 3 jam sahaja lagi
untuk mendapatkannya..

Adakah anda mahu buat duit dengan
bisnes produk PANDUAN PERCUMA dengan PERCUMA?

Ok boleh DAPAT dengan PERCUMA di sini

==> http://www.kakikedai.com/hop.php?ref=Hasmah

Cepat dan DAPAT dengan segera.

1. isi nama dan email

2. sahkan email anda di dalam inbox email

3. kemudian DAPAT. selesai...


Semoga bermanfaat
Husni
Back to top Go down
View user profile
Jiji



Posts : 25
Join date : 2013-01-07

PostSubject: http://www.kakikedai.com/hop.php?ref=Hasmah   Sun Jan 20, 2013 2:01 am

Sertai Kami Untuk Mempromosikan Program PPL #1 Malaysia Di KakiKedai.com Dan Dapatkan Insentif Menarik Yang Telah Kami Sediakan Untuk Anda !!

Informasi Program PPL KakiKedai.com Yang Anda Harus Tahu !!

KakiKedai.com merupakan Program PPL #1 Malaysia yang dikendalikan oleh syarikat Simple Rules Trading milik sepenuhnya oleh Pakar Perniagaan Internet Malaysia.

Target Program PPL ini ialah untuk mendapatkan 100,000 Leads
Rakyat Malaysia yang ingin memulakan perniagaan internet mereka!

Program PPL ini menjurus kepada membimbing rakyat Malaysia untuk memulakan perniagaan internet berasaskan infoproduk untuk jualan di pasaran tempatan dan juga global. Terdapat beberapa video yang telah disediakan dimana subscriber akan diajar idea, pendekatan, rahsia dan juga tips tips lain untuk mereka memulakan perniagaan berasaskan setup infoproduk mereka yang pertama.

Pendek kata, objektif program KakiKedai.com ialah untuk memberikan kesedaran kepada rakyat Malaysia untuk menjadi usahawan internet dan membimbing mereka secara percuma dengan idea idea untuk memulakan perniagaan internet mereka.



Insentif Menarik Untuk Anda !!

Komisen tetap untuk Program PPL KakiKedai.com ialah RM1.00 untuk setiap subscriber yang anda refer kepada kami. Disini, mereka hanya perlu mendownload LAPORAN PERCUMA di laman web utama kami dan "confirmkan" (VERIFY EMAIL) dan anda akan mendapat komisen tetap RM1.00 setiap satu "Confirmed Subscriber".

Bonus tambahan percuma RM100 akan dibayar serta merta untuk setiap rakan JV yang berjaya mencapai 2500 leads dibawah link mereka. Bonus ini akan dibayar serta merta ke akaun pilihan anda, dan anda akan meraih RM100 lagi apabila mencapai 5000 lead, 7500 leads, dan seumpamanya. Ini merupakan insentif tambahan untuk anda :-)



Hadiah Menarik Untuk Anda !!

Kami juga akan menyediakan hadiah jualan kepada rakan JV kami yang membantu mempromosikan program KakiKedai.com . Insentif ini ialah untuk menggalakkan penyertaan IM Malaysia dan juga memberi ganjaran kepada rakan JV dan agen affiliate kami yang membantu dalam promosi program ini.

TOP affiliate #1 apabila mencapai kuota dibawah akan mendapat

Pada 10,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 1000 Tunai

Pada 20,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 1200 Tunai

Pada 30,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 1400 Tunai

Pada 40,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 1600 Tunai

Pada 50,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 1800 Tunai

Pada 60,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 2000 Tunai

Pada 70,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 2200 Tunai

Pada 80,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 2500 Tunai

Pada 90,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 2700 Tunai

Pada 100,000 leads subscriber pertama : #1 Top Affiliate akan memenangi RM 3000 Tunai

Semua rakan JV /Agen affiliate kami boleh melihat paparan "leaderboard" didalam panel admin affiliate anda. Rakan JV atau agen afiliate yang menduduki tangga #1 "leaderboard" sewaktu program ini mendapat 10,000, 20,000, 30,000 (dan seterusnya) leads akan memenangi hadiah diatas secara automatik.



Terma Dan Syarat KakiKedai.com !!

1. Program PPL ini terbuka kepada semua IM tempatan kecuali kakitangan, rakan perniaagan direct dan ahli keluarga terdekat Simple Rules Trading.

2. Program ini berlangsung untuk target leads: 100,000 orang subscriber dan/atau tempoh 1 tahun dari tarikh permulaan (21hb Nov 2012- 20hb Nov 2013) . Program ini boleh dilanjutkan/dipendekkan mengikut budi bicara syarikat Simple Rules Trading.

3. Rakan JV dan agen affiliate kami boleh merefer seberapa banyak subscriber ke Program PPL ini, asalkan subscriber yang datang merupakan orang unik sebenar yang mendaftar dibawah link anda.
* Kami akan membuat pemeriksaan/ audit untuk setiap akaun dan sekiranya kami mendapati sebarang keraguan kesahihan subscriber anda melalui IP checking dan/atau email bounce rates, kami berhak membatalkan subscriber tersebut atau membatalkan akaun dan payout anda terus tanpa sebarang budi bicara.

4. Pihak penganjur berhak untuk mencetak atau mempamerkan maklumat serta gambar penyertaan untuk sebarang tujuan pengiklanan dan promosi, atau mengumumkan nama pemenang dalam media cetak mahupun elektronik untuk tujuan yang berkaitan.

5. Payout minimum ialah RM50.00. Tutup buku pengiraan payout ialah pada 20hb setiap kitaran bulan dan pembayaran komisen akan dibuat pada 27hb/28hb setiap kitaran bulan.

6. Semua keputusan berkenaan Program PPL ini adalah muktamad. Sebarang rayuan bagi membatalkan keputusan tidak akan dilayan sama sekali.



Tunggu Apa Lagi Geng?

Siapa cepat dia dapat!





SELAMAT BERJAYA!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [Serius hot] Saya nak share satu laporan bisnes yang HOT pada anda...   Today at 5:18 am

Back to top Go down
 
[Serius hot] Saya nak share satu laporan bisnes yang HOT pada anda...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» People who don't share our beliefs
» Man Sues Iraq for His Share of Oil
» It's not too late! Share the reward with Sh. Yussef Estes
» conversion of loan into equity and reduction of share capital simultaniously
» Merger of Folio number in case of Share certificate

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
GODMH Malaysian Community :: INFORMATION/INFORMASI-
Jump to: